حجت الاسلام مهدی بصیرتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، ضمن گرامی داشت سالروز شهادت امیرکبیر گفت : میرزا تقیخان فراهانی، یکی از برجستهترین رجال تاریخ ایران، در ۲۰ دی ۱۲۳۰ هجری شمسی به دستور ناصرالدینشاه قاجار و به تحریک درباریان مخالف وی و همراه با استعمار، بهویژه مهدعلیا (مادر شاه) و میرزا آقاخان نوری، در حمام فین کاشان به قتل رسید.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با اشاره به اقدامات مهم امیر کبیر: گفت : تأسیس دارالفنون: نخستین مرکز آموزش عالی مدرن ایران. اصلاحات مالی و اداری: مبارزه با فساد، حذف حقوقهای بیجا و تعدیل هزینهها ، انتشار روزنامه "وقایع اتفاقیه" برای اطلاعرسانی عمومی ، حمایت از صنایع داخلی و ترویج کشت محصولات جدید و مقابله با نفوذ بیگانگان در امور کشور از مهمترین اقدامات امیرکبیر می باشد.
حجت الاسلام بصیرتی تصریح کرد : امیرکبیر بهخاطر اصلاحات گستردهاش، دشمنان زیادی در دربار پیدا کرد. پس از خلع از مقام صدارت و تبعید به کاشان، به فرمان شاه، او را در حمام فین با بریدن رگهایش به شهادت رساندند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با بیان اینکه یاد امیرکبیر، به عنوان نماد خدمت، استقلال و تلاش برای مردم، همیشه در دل مردم ایران زنده است، یاد آور شد: مقام معظم رهبری همواره در بیانات خود، امیرکبیر را بهعنوان یکی از شخصیتهای برجسته تاریخ ایران معرفی کرده و ویژگیهای مهمی از او را برجسته نمودهاند.
حجت الاسلام بصیرتی با بیان اینکه مقام معظم رهبری استفاده بهینه از زمان را یکی از عوامل برجسته امیرکبیر عنوان فرمودند گفت : ایشان تأکید کردهاند که امیرکبیر در مدت کوتاه سه سال صدارت خود، دستاوردهای بزرگی برای ایران به ارمغان آورد. این نکته نشاندهنده اهمیت بهرهبرداری مؤثر از فرصتها و زمان است.
وی اجرای اصلاحات گسترده را از دیگر عوامل برجسته شدن امیرکبیر دانست و گفت: امیرکبیر با وجود مدت کوتاه صدارت، اصلاحات عمیقی در ساختار اداری، مالی و آموزشی کشور انجام داد که تأثیرات آن تا به امروز مشهود است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان مقابله با فساد و بیعدالتی را از دیگر موفقیت های امیرکبیر دانست و ابراز داشت: مقام معظم رهبری به تلاشهای امیرکبیر در مبارزه با فساد و برقراری عدالت در جامعه اشاره کرده و او را الگویی در این زمینه معرفی میکنند.
وی به تأسیس نهادهای آموزشی امیرکبیر اشاره کرد و افزود: تأسیس دارالفنون بهعنوان نخستین مرکز آموزش عالی مدرن در ایران، از دستاوردهای مهم امیرکبیر است که نشاندهنده توجه او به پیشرفت علمی و فرهنگی کشور میباشد.
حجت الاسلام بصیرتی به استقلال امیر کبیر در تصمیمگیری اشاره کرد و خاطرنشان کرد: آیتالله خامنهای به استقلال رأی و شجاعت امیرکبیر در اتخاذ تصمیمات مهم برای کشور اشاره کرده و او را نمونهای از مدیران مستقل و متعهد میدانند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان عنوان کرد : این ویژگیها، امیرکبیر را بهعنوان شخصیتی ماندگار در تاریخ ایران معرفی میکند که با وجود موانع و مشکلات، توانست تحولات بزرگی را در کشور ایجاد کند.
انتهای پیام./
نظر شما